Over Kozijnen Nu

Over ons

Kozijnen-Nu is een onderdeel van MKB Nu Leads. Met ons concept richten wij ons op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een echte vakman. Onze producten van MKB Nu fungeren als een schakel tussen deze twee partijen. Via onze service is het zeer gemakkelijk om offertes te vergelijken op prijs en vakmanschap.

Controle op kwaliteit

Wij zijn operatief in heel Nederland. Onze specialisten staan overal voor u klaar, waar u ook woonachtig bent. Alle deelnemende kozijnenleveranciers worden gecontroleerd voordat ze worden toegelaten. Mochten de bedrijven geen goed werk leveren dan worden ze uitgesloten van deelname. Hierdoor bent u verzekerd van een erkende leverancier.

  • Controle op de kwaliteit van het geleverde werk
  • De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • U bent verzekerd van kozijnen van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer wij achterhalen dat een bedrijf niet voldoet aan onze gestelde kwaliteitseisen dan zal het bedrijf uitgesloten worden van deelname. Kozijnen-Nu werkt namelijk alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven, daar plukt u de vruchten van! De bedrijven bewijzen dat ze ondanks de scherpe prijzen ook perfect werk leveren zonder dat het werk er onder hoeft te lijden.

Een offerte aangevraagd, wat nu?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd bij ons, ontvangt u een bevestiging van de aanvraag per email. Vervolgens ontvangt u diverse offertes in uw mailbox. Aan u om de aanbiedingen op een rijtje te zetten, te vergelijken en advies in te winnen. De vraag die resteert is: welk bedrijf heeft uw voorkeur en gaat u inschakelen? Ons concept is even eenvoudig als doeltreffend. U hoeft alleen een offerte aan te vragen, wij verzorgen de vervolgstappen voor u. Gratis en geheel vrijblijvend Dat maakt het eenvoudig en zeer doeltreffend. Wij horen graag van u!

Contactformulier

Werkzaamheden (*)

Waarvoor wilt u offertes aanvragen?

Materiaalsoort kozijnen (*)


Materiaalsoort schuifpui (*)
Betreft het buiten- of binnendeuren? (*)


Materiaalsoort deuren (*)

Bent u eigenaar van de woning? (*)

Gewenst uitvoermoment (*)
Uw gegevens zijn veilig bij ons. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend. [/imageframe]