Prijzen van kozijnen

Kozijnen prijzen

Ieder huis is weer anders en er zijn geen standaard kosten voor het vervangen van alle kozijnen in een woning. Er zijn wel prijsindicatoren waar u ongeveer de prijs voor het vervangen van uw kozijnen mee kunt uitrekenen. Voor een standaard houten of kunststof raamkozijn van 60 x 60 cm bent u ongeveer €100,- kwijt. Voor een aluminium raam kozijn met de zelfde afmetingen bent u duurder uit. U betaalt voor het zelfde klusje ongeveer €10,- meer. Dit komt omdat aluminium een duurdere grondstof is en meer voordelen heeft. Voor een prijs op maat kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen.

Prijzen afhankelijk van opties

Niet alleen het formaat speelt een rol in de kozijnen prijs. De prijs wordt natuurlijk ook duurder als het kozijn en het glas groter worden. De extra opties op een raam maken het nog duurder. Wilt u bijvoorbeeld een raam dat u kunt kantelen? Dan betaalt u €100,- euro extra boven op de prijs. Dit zijn opties waarvoor een meer prijs wordt berekend en uw kozijnen duurder maken.

Leveranciers met elkaar vergelijken

Afhankelijk van de materiaalsoort waar u voor kiest zijn er ook veel verschillende leveranciers waar u uit kunt kiezen. Om de beste prijs te krijgen voor het plaatsen van nieuwe kozijnen zou u deze leveranciers met elkaar moeten vergelijken. Dat is een hoop werk maar het is wel een werkje waar u zich veel geld mee bespaart. Wij hebben u alvast een handje geholpen door diverse vakbedrijven uit uw regio voor u te selecteren. Als u via onze site een vrijblijvende offerte aanvraagt dan heeft u direct de beste prijs. Dit bespaart u veel zoekwerk en geld. Tevens heeft u gelijk een inzicht in de garantievoorwaarden.

Montagekosten

De prijzen die eerder zijn genoemd, zijn richtlijnen. Elke leverancier heeft zijn eigen kosten voor het leveren en monteren van het raamkozijn. Via Kozijnen Nu ontvangt u altijd een totaalplaatje met de kosten voor materiaal en montage apart vermeld. Wilt u direct het totaalprijs weten voor uw opdracht? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Contactformulier

Werkzaamheden (*)

Waarvoor wilt u offertes aanvragen?

Materiaalsoort kozijnen (*)


Materiaalsoort schuifpui (*)
Betreft het buiten- of binnendeuren? (*)


Materiaalsoort deuren (*)

Bent u eigenaar van de woning? (*)

Gewenst uitvoermoment (*)
Uw gegevens zijn veilig bij ons. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.