Gratis kozijnen offertes vergelijken

Indien u op het punt staat om nieuwe kozijnen aan te schaffen dan staat u waarschijnlijk voor een niet alledaagse aanschaf. Logischerwijs wilt u zich laten informeren over de mogelijkheden. In dit proces staat Kozijnen Nu u bij. Via ons landelijke netwerk van leveranciers vergelijkt u gemakkelijk en gratis offertes op prijs en kwaliteit. Heldere voorwaarden, geheel vrijblijvend.

Start gratis offerteaanvraag

U maakt uw wensen kenbaar door het formulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt spoedig reactie van de gelieerde leveranciers bij u uit de buurt.

Scherpe prijzen

Wij zijn klein begonnen en uitgegroeid tot een begrip in de kozijnenbranche. U bent bij ons aan het juiste adres voor kunststof, houten en aluminium kozijnen. Daarnaast bieden wij schuifpuien, gevelbekleding en dakkapellen aan. De leveranciers bieden alleen producten aan van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien bewijzen wij dagelijks dat een scherpe prijs niet ten koste hoeft te gaan van goede service en producten van topkwaliteit.

Landelijk actief

Wij zijn u in heel Nederland van dienst en werken vanuit meer dan 300 vestigingen door het gehele land. Alle gelieerde partners zijn vakbedrijven met ruime ervaring en kennis van zaken. Kozijnen Nu voert actieve controle op de kwaliteit van de partners. Indien deze niet aan onze eisen voldoet dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname.

Wij leveren alle merken

Bent u op zoek naar een specifiek merk? Maak dit dan duidelijk in uw aanvraag. Wij zorgen er vervolgens voor dat de aanvraag terecht komt bij de leverancier die het betreffende kozijn in zijn assortiment heeft. Op die manier vergelijkt u op doeltreffende wijze diverse prijzen.

Vrijblijvend contact

Indien u meer informatie wilt ontvangen aangaande prijzen, garantievoorwaarden en levertijden vult u dan gerust het offerteformulier in. Uw aanvraag is vrijblijvend en kosteloos. U beslist zelf wat u met de offertes doet. Wees alstublieft zo volledig mogelijk, dat komt de accuraatheid van de offerte ten goede. Wat zijn de afmetingen, om hoeveel kozijnen gaat het? Wat is het gewenste materiaal? Indien u dit zo precies mogelijk aangeeft dan ontvangt u ene offerte die zo compleet mogelijk is. Dit maakt het u weer makkelijker bij het vergelijken!

Met vriendelijke groet,
Het team van Kozijnen Nu


Kozijnen Nu offerte