Aluminium Kozijnen

Aluminium kozijnen

Ze worden steeds vaker in een woning aangebracht, de strakke maar vooral moderne aluminium kozijnen. Door de moderne uitstraling worden ze steeds vaker in de nieuwbouw woningen geplaatst. Ze zorgen niet alleen voor een mooi uiterlijk van een huis, ze zorgen ook nog eens voor dat het huis extra geïsoleerd wordt. Dankzij het aansluitende profiel van aluminium wordt kou, tocht en condensatie tegen gegaan in de nieuwe woning.

Voor- en nadelen van aluminium

De duurzaamheid van aluminium is hoger dan de duurzaamheid van kunststof en dat is een groot voordeel. De raamkozijnen zijn een stuk sterker dan andere materialen en gaan wel tot 40 jaar mee. Het schilderen van het kozijn is ook niet meer nodig omdat de kozijnen standaard in verschillende RAL kleuren worden geleverd. Het enige nadeel hiervan is dat als u een andere kleur in de toekomst zou willen, u het kozijn in hun geheel moet laten vervangen. Kiest u daarom voor een tijdloze kleur.

Uitstraling

Als u aan aluminium denkt, dan denkt u aan een zilveren kleur. Toch hoeft dat niet het geval te zijn. De kille zilveren kleur kan vervangen worden door allemaal verschillende kleuren en structuren. Zo is het vanaf een afstand niet zichtbaar dat u alu materiaal heeft gekozen. De kleuren van de raamkozijnen mag u zelf uitkiezen. Wilt u binnen een andere kleur dan buiten, dan is dat mogelijk. U past het kozijn op de stijl van de woonkamer aan. Wilt u meer informatie ontvangen over de stijlen en kleuren? Vraagt u dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Hoe veilig zijn alu kozijnen?

Doordat het materiaal ijzersterk is zijn ze zeer inbraakwerend. Daarmee zijn de kozijnen veiliger dan alle andere materialen waaruit u kunt kiezen. Met dit type kozijn maakt u uw huis duurzamer en veiliger. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan om de prijs op te vragen of om gelijk een expert in te schakelen.

Contactformulier

Werkzaamheden (*)

Waarvoor wilt u offertes aanvragen?

Materiaalsoort kozijnen (*)


Materiaalsoort schuifpui (*)
Betreft het buiten- of binnendeuren? (*)


Materiaalsoort deuren (*)

Bent u eigenaar van de woning? (*)

Gewenst uitvoermoment (*)
Uw gegevens zijn veilig bij ons. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.