Kozijnen Nu Eemnes
Kozijnen offerte aanvragen

Contactformulier


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Kozijnen Eemnes

Bent u bezig met de aanschaf van een nieuwbouwwoning, zijn uw kozijnen aan vervanging toe of is er een reparatie van het kozijn nodig? Zoek dan niet verder, onze kozijnenleverancier uit Eemnes helpt u graag op weg. Een kozijn draagt voor een groot deel bij aan de uitstraling van de woning. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Kiest u voor houten, kunststof of aluminium kozijnen? Welke grootte dienen deze te hebben en wat voor glas wilt u er in? Allemaal vragen die invloed hebben op de prijs. Hoog tijd om dus eens informatie aan te vragen bij een leverancier uit Eemnes en de beste keuze te maken. Ook voor uw dakkapel en schuifpui staan wij voor u klaar.

Diverse soorten

Zoals aangeven zijn er diverse soorten beschikbaar. Groot, klein, breed, smal en met diverse soorten glas. Maar de kozijnen zelf bestaan ook in diverse soorten materiaal:

  • Kunststof kozijn
  • Houten kozijn
  • Aluminium kozijn
Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een houten kozijn ziet er erg rustiek en ouderwets uit. Voor vele oude woning de perfecte oplossing. Kunststof is onderhoudsvriendelijker en ook verkrijgbaar in een hout-look. Aluminium is het sterkste van allemaal en gaat wel veertig jaar mee. Dit heeft een industriële uitstraling.

Erkende leverancier uit Eemnes

De aanschaf van nieuwe kozijnen is een grote uitgave. Daarom is het belangrijk dat u met een betrouwbare partner uit Eemnes in zee gaat. U bent natuurlijk wel afhankelijk van zijn geleverde werk. Kozijnen Nu heeft voor u diverse bedrijven in Eemnes geselecteerd. Al deze bedrijven voeren het bekende Kluskeurmerk. Dit betekent dat ze regelmatig worden gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast beschikt het over een onafhankelijke geschillencommissie die mogelijke discussies oplost. Zo weet u zeker dat uw partners geschikt is voor het werk.

Direct contact

Nu weet u precies hoe wij werken en wat u van ons kunt verwachten. Nu rest nog één ding en dat is contact opnemen via het offerteformulier. Maak uw wensen kenbaar via dit formulier. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag terecht komt bij een aantal bedrijven uit Eemnes die afzonderlijk van elkaar een offerte opstellen. Omdat ze weten dat ze met andere leveranciers moeten concurreren, weet u zeker dat u de beste prijs krijgt. U ontvangt de prijsopgaven die u op uw gemak naast elkaar legt. Aan u om een goede deal te sluiten. Geen keuze kunnen maken? Geen probleem, uw aanvraag is gratis en u zit nergens aan vast. Eenvoudig maar uiterst doeltreffend!

Telefonisch contact

Indien u een terugbelverzoek achterlaat zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

 Kunststof kozijnen

Kunststof

Kunststof wordt steeds vaker gebruikt voor kozijnen. Vroeger waren er nog maar enkele varianten beschikbaar, waardoor de uitstraling nogal saai was. Tegenwoordig zijn de onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen in vele soorten en maten te verkrijgen.

Houten kozijnen Eemnes

Houten

Houten kozijnen worden van oudsher het meeste in Eemnes gebruikt. Zeker de oudere woningen beschikken nog over houten kozijnen. Wilt u ook een authentieke uitstraling? Kies dan voor een kozijn van hout. In alle kleuren en maten verkrijgbaar.

Aluminium kozijnen

Aluminium

Veel moderner is aluminium. Aluminium wordt tegenwoordig vooral gebruikt in design woningen en bij moderne bedrijfspanden. Het grote voordeel is dat ze zeker 40 jaar meegaan en gemakkelijk in gebruik zijn. Vooral bedrijven spreekt dit aan.

Offerte aanvragen

Gegarandeerd een scherpe prijs voor kwalitatieve kozijnen.

Benieuwd naar de prijzen en garantievoorwaarden? Wij stellen gratis een offerte voor u op!

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze houten kozijnen waren aan vervanging toe. Daarom zijn we ons gaan oriënteren op verschillende leveranciers uit de buurt. Via deze service kregen we de beste offertes thuisgestuurd. Prettig geholpen!
Annemarie van Buren, Eemnes
Onlangs hebben we onze houten kozijnen vervangen door kunststof. Naast deze opdracht, wilden we ook de aluminium schuifpui vervangen. 2 vliegen in één klap en alles in hetzelfde materiaal. Scherpe prijs gekregen. Effectieve dienstverlening!
Jacques Plooijen, Zoetermeer
Het kozijn bij de deur was verrot. In eerste instantie dacht ik dat deze in zijn geheel vervangen moest worden. Gelukkig gaf de medewerker mij goed advies. Hij zei dat het goed te repareren was. Dit scheelde mij een behoorlijke duit. Hartelijk dank!
Fam. Kwakel, Eemnes
Wij hebben onlangs een huis laten bouwen. We zaten nogal met de kozijnen in onze maag. Aan de ene kant wilden we weinig tot geen onderhoud hoeven plegen. Aan de andere kant vonden we een houten kozijn toch erg mooi. Dankzij advies via deze site hebben we gekozen voor kunststof dat eruit ziet als hout. We zijn erg tevreden. Aanrader!
Inge Wagenaar , Tilburg
Er is bij ons ingebroken. Het raam was ingetikt en alle waardevolle spullen waren weg. Dit wilden we ons niet nogmaals laten gebeuren, dus hebben we een stevige kunststof kozijn laten plaatsen met inbraakwerend glas. Nu voelen wij ons toch wat veiliger. Het raamkozijn was snel geplaatst.
S. Dantuma, Eemnes
De kozijnen in ons bedrijfspand waren aan vervanging toe. We wilden het vervangen door een onderhoudsvriendelijk materiaal. Aluminium is het geworden. Het schijnt dat dit wel veertig jaar meegaat. Dus we kunnen nog wel even vooruit. Top!
Henk Oudt , Eemnes

Over ons

Landelijke dekking
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie