Kozijnen Nu Berkel en Rodenrijs
Kozijnen offerte aanvragen

Contactformulier


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Kozijnen Berkel en Rodenrijs

Een kozijn is een bepalende factor in het aanzicht van uw woning. Daarom is het belangrijk dat deze in een goede staat verkeren. Bent u van plan uw kozijnen te vervangen? Dan bent u bij Kozijnen Nu uit Berkel en Rodenrijs aan het goede adres. Wij geven u graag advies over het soort kozijn dat het beste is voor uw situatie. Indien gewenst zorgen wij voor diverse offertes van leveranciers uit de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Of u nu houten, kunststof of aluminium kozijnen wenst, wij geven u vrijblijvend advies. Neem gratis contact met ons op via het offerteformulier. Maak uw wensen kenbaar, wij staan voor u klaar!

Diverse soorten

Kozijnen zijn er in diverse soorten, maten en prijzen. Al deze soorten zijn via onze vestiging in Berkel en Rodenrijs verkrijgbaar. De meest voorkomende varianten zijn:

  • Kunststof kozijn
  • Houten kozijn
  • Aluminium kozijn
Al deze varianten hebben diverse voor- en nadelen. Bent u benieuwd welke dit zijn? Stel uw vraag in het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor een dakkapel of een schuifpui bent u bij ons aan het juiste adres.

Erkende kozijnen leverancier uit Berkel en Rodenrijs

Als u nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen, is het belangrijk dat dit door een erkende leverancier uit Berkel en Rodenrijs gedaan wordt. Tegenwoordig horen we steeds vaker dat louche bouwbedrijven er met uw spaarcenten vandoor gaan. Doordat al onze leveranciers voorzien zijn van het bekende Kluskeurmerk, weet u zeker dat u met een betrouwbare partner te maken heeft. Ieder aangesloten bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd op bedrijfsvoering en geleverd werk. Is er toch een discussiepunt ontstaan? Dan beschikt dit keurmerk over een onafhankelijke geschillencommissie die voor u opkomt.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienst en wilt u in contact komen met één van de aangesloten kozijnenleveranciers uit Berkel en Rodenrijs of gewoonweg een prijs aanvragen? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij sturen deze aanvraag dan door naar enkele kozijn leveranciers uit uw regio. Zij stellen, naar aanleiding hiervan, een vrijblijvende offerte op. Omdat u meerdere offertes zult ontvangen, kunt u deze op uw gemak vergelijken en het beste aanbod aanvaarden. Zit er geen geschikt aanbod tussen? Geen probleem. Deze dienst is geheel vrijblijvend en (uiteraard) gratis!

Telefonisch contact

Indien u een terugbelverzoek achterlaat zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

 Kunststof kozijnen Berkel en Rodenrijs

Kunststof

Kunststof kozijnen zijn steeds populairder. Het grote voordeel van kunststof is, is dat dit materiaal erg onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is het verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Zelfs in hout-look. Niet van echt hout te onderscheiden.

Houten kozijnen

Houten

Houten kozijnen worden sinds jaar en dag al gebruikt. Een houten kozijn is duurzaam en makkelijk te repareren. Een nadeel hiervan is dat dit goed moet worden onderhouden anders gaat het op den duur rotten. In vele kwaliteiten verkrijgbaar.

Aluminium kozijnen

Aluminium

Aluminium geeft een industriële uitstraling. Vaak wordt aluminium gebruikt bij bedrijfspanden en design woningen. Dit materiaal is nog duurzamer dan kunststof. Aluminium gaat ongeveer veertig jaar mee en is dus erg sterk.

Offerte aanvragen

Gegarandeerd een scherpe prijs voor hoogwaardige kozijnen.

Benieuwd naar de prijzen en garantievoorwaarden? Wij stellen gratis een offerte voor u op!

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze houten kozijnen waren aan vervanging toe. Daarom zijn we ons gaan oriënteren op verschillende leveranciers uit de buurt. Via deze service kregen we de beste offertes thuisgestuurd. Prettig geholpen!
Annemarie van Buren, Berkel en Rodenrijs
Onlangs hebben we onze houten kozijnen vervangen door kunststof. Naast deze opdracht, wilden we ook de aluminium schuifpui vervangen. 2 vliegen in één klap en alles in hetzelfde materiaal. Scherpe prijs gekregen. Effectieve dienstverlening!
Jacques Plooijen, Zoetermeer
Het kozijn bij de deur was verrot. In eerste instantie dacht ik dat deze in zijn geheel vervangen moest worden. Gelukkig gaf de medewerker mij goed advies. Hij zei dat het goed te repareren was. Dit scheelde mij een behoorlijke duit. Hartelijk dank!
Fam. Kwakel, Berkel en Rodenrijs
Wij hebben onlangs een huis laten bouwen. We zaten nogal met de kozijnen in onze maag. Aan de ene kant wilden we weinig tot geen onderhoud hoeven plegen. Aan de andere kant vonden we een houten kozijn toch erg mooi. Dankzij advies via deze site hebben we gekozen voor kunststof dat eruit ziet als hout. We zijn erg tevreden. Aanrader!
Inge Wagenaar , Tilburg
Er is bij ons ingebroken. Het raam was ingetikt en alle waardevolle spullen waren weg. Dit wilden we ons niet nogmaals laten gebeuren, dus hebben we een stevige kunststof kozijn laten plaatsen met inbraakwerend glas. Nu voelen wij ons toch wat veiliger. Het raamkozijn was snel geplaatst.
S. Dantuma, Berkel en Rodenrijs
De kozijnen in ons bedrijfspand waren aan vervanging toe. We wilden het vervangen door een onderhoudsvriendelijk materiaal. Aluminium is het geworden. Het schijnt dat dit wel veertig jaar meegaat. Dus we kunnen nog wel even vooruit. Top!
Henk Oudt , Berkel en Rodenrijs

Over ons

Landelijke dekking
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie